HLR-utbildning & Hjärtstartare räddar liv ♥
Ta kontakt idag så hjälper vi ditt företag, din förening eller BRF!

IDAG ÖVERLEVER FLER PLÖTSLIGT HJÄRTSTOPP

I takt med att antalet hjärtstartare ökar i vårt samhälle, överlever fler plötsligt hjärtstopp. Fler hjärtstartare räddar fler liv.

Tiden är livsavgörande. Vid 112-samtal varierar ambulansens ankomsttid i landet mellan 9-36 minuter. Då kan det vara alldeles för sent, och därför blir hjärtstartare allt vanligare. Tidig HLR och tidig användning av hjärtstartare gör skillnad.

Hjärtstartare, Zoll Aed Plus, Philips HS1

Ökar överlevnadchansen

Hjärt-Lungfondens och HLR-rådets statistik visar att HLR och användning av hjärtstartare inom 3-5 minuter ger den drabbade drygt 70 % chans att överleva. Ju tidigare ingrepp, desto större chans.

En hjärtstartare på arbetsplatsen, i bostadsrättsföreningen eller på torget, för med sig mycket positivt, förutom livräddning. Investeringen förmedlar omtanke och medmänsklighet. Hjärtstartaren är självinstruerande. Beslutet att ge, eller icke ge strömstöt, tas av maskinen. För användaren handlar det om:

1) Hämta hjärtstartaren

2) Starta hjärtstartaren

3) Följ hjärtstartarens instruktioner

 

Tryggt med kunskap och helhetslösningPhilips-och-Zoll

Vi är återförsäljare för amerikanska Zoll och Philips. Vi tillhandahåller hjärtstartare och tillbehör så som elektroder, batterier, uppsättning, skyltar och underhåll/service.

Både Zolls och Philips hjärtstartare är godkända av FDA (USA:s Läke- och Livsmedelsverk) och Hjärt-Lungfonden, samt rekommenderas av Europeiska och Svenska HLR-rådet. Socialstyrelsen och Läkemedelsverket är tillsynsmyndigheter.

Oavsett modell är det kombinationen av tidig HLR och tidig användning av hjärtstartare som räddar liv. Det viktigaste är att hjärtstartare finns och att människor kan och vågar agera.

Under våra referenser eller Google-recensioner ser du vad våra kunder tycker.

Ta kontakt via e-post eller kontaktformuläret så återkommer vi med vårt förslag.

Comments are closed.

LifeHelp © 2011-2018
  • Instagram