HLR-utbildning & Hjärtstartare räddar liv ♥
Ta kontakt idag så hjälper vi ditt företag, din förening eller BRF!

HLR-UTBILDNING

HLR (Hjärt- & Lungräddning) med Hjärtstartare

TIDSÅTGÅNG:  2,5 – 4 tim per kurstillfälle
DELTAGARE:  10-12 st per utbildningsgrupp
VAR:  Oftast hos er i era lokaler
INSTRUKTÖRER:  Certifierade, Pedagogiska och Positiva
CERTIFIKAT:  Nationella kompetensbevis
ERFARENHETER:  Upplägg åt 4-200 personer

Varje år drabbas cirka 10 000 svenskar av plötsligt hjärtstopp, och i takt med att fler regelbundet övar HLR och att använda en Hjärtstartare visar forskningen att överlevnadsprocenten ökar ♥

Enda sättet att rädda den som drabbas av plötsligt hjärtstopp är snabba insatser med HLR (hjärt- lungräddning) i kombination med Hjärtstartare. Att vilja, våga och kunna ta rollen som livräddare är livsviktigt.

→ BOKA HLR-UTBILDNING

 

När utbildades ni senast i HLR (Hjärt- Lungräddning)?

Regelbunden och stimulerande utbildning är en avgörande faktor för att den som drabbas av plötsligt hjärtstopp skall leva vidare.

Efter vår HLR-kurs vet du och dina kollegor inte bara hur man optimalt gör HLR och använder en Hjärtstartare, ni vill och vågar också. Svenska HLR-rådet rekommenderar årlig utbildning*.

*Källa: www.hlr.nu/utbildning/sa-har-gor-du-hjart-lungraddning-hlr

Våra omtyckta instruktörer har alltid den senaste kunskapen, är professionella pedagoger samt har ett genuint intresse att möta och utbilda människor.

Under våra utbildningar erhåller alla deltagare varsin övningsdocka med HLR-hjälp. Det ger den bästa träningen och optimal hygien. Riktlinjerna ifrån Svenska HLR-rådet är nationella, skillnaden är HUR våra HLR-instruktörer behandlar dig och dina medarbetare samt sättet de lär ut på.

Detta är vår främsta konkurrensfördel 

Kärnan under våra utbildningar handlar om att veta vad och hur man ska göra, och sen öva på det under så verklighetsbaserade situationer som möjligt. Trots ett allvarligt ämne, är vår tro och erfarenhet att all utbildning skall vara enkel, praktisk och trevlig, då sätter sig kompetensen på riktigt!

 

Ta kontakt för er nästa kurs!

Eller fråga om våra övriga utbildningar: Barn-HLR, Första Hjälpen/L-ABC, Instruktörsutbildning. Vi återkommer snarast.

Comments are closed.

LifeHelp © 2011-2018
  • Instagram