HLR-utbildning & Hjärtstartare räddar liv ♥
Ta kontakt idag så hjälper vi ditt företag, din förening eller BRF!

Om oss

LifeHelp startades i Helsingborg 2011 av bröderna Patrik och Joakim Hilton, båda med stort ♥ för människors hälsa och välgång. Patrik som utbildad brandman, certifierad instruktör i HLR (Hjärt- Lungräddning), samt yrkeserfarenheter i att möta människor. Joakim som entreprenör och bakgrund inom professionell idrott, utbildad och certifierad coach, samt yrkeserfarenheter inom pedagogik och kundservice.

I takt med att företaget har breddats och samarbeten har utvecklats, sker idag driften ihop med flera engagerade kollegor, partners och leverantörer – allihop med ett brinnande intresse för HLR, Hjärtstartare och att hjälpa människor.

 

LifeHelps uppgift är:

”Att hjärtsäkra platser och miljöer med Hjärtstartare och pedagogiska utbildningar inom HLR & Hjärtstartare, och därmed inte enbart bidra till att fler människor överlever plötsligt hjärtstopp samt andra akuta olyckshändelser, utan även att verksamheter och människor som arbetar i dom känner sig förberedda och kompetenta när olyckan är framme.”

 

Våra kollegor, partners och leverantörer är noga utvalda. Våra krav är kompetens och engagemang, samt förmågan och viljan att möta människor på ett positivt sätt.

Vi har erfarenheter och är mycket stolta över mängder av positiva omdömen efter leveranser åt verksamheter med allt mellan 4-200 personer.

Läs gärna våra referenser eller Google-recensioner.

Vi vill hjälpa din verksamhet, personalgrupp eller bostadsrättsförening – så ta kontakt via kontaktformuläret så återkommer vi snarast.

Comments are closed.

LifeHelp © 2011-2018
  • Instagram