HLR-UTBILDNING

HLR (Hjärt- & Lungräddning) Med Hjärtstartare

TIDSÅTGÅNG:  2,5 – 4 tim per kurstillfälle
DELTAGARE:  10-12 st per grupp
VAR:  Vi kommer till er
INSTRUKTÖRER:  Certifierade, Pedagogiska och Positiva
CERTIFIKAT:  Nationella kompetensbevis
ERFARENHETER:  Upplägg åt 4-200 personer

Varje år drabbas cirka 10 000 svenskar av plötsligt hjärtstopp. I takt med att fler regelbundet övar HLR och användning av Hjärtstartare visar forskning att överlevnaden ökar.

Enda sättet att rädda den som har drabbats av plötsligt hjärtstopp är snabba insatser med HLR (Hjärt- Lungräddning) i kombination med hjärtstartare. Att vilja, våga och kunna ta rollen som livräddare är livsviktigt.

KAN OCH VÅGAR DU?

Rädda Liv Med HLR Och Hjärtstartare

NÄR UTBILDADES NI SENAST I HLR ELLER FÖRSTA HJÄLPEN?

Regelbunden och stimulerande utbildning är en avgörande faktor för att den som har drabbats av plötsligt hjärtstopp skall överleva.

Efter vår HLR-kurs vet du och dina kollegor inte bara hur ni optimalt gör HLR och använder en hjärtstartare, ni vill och vågar också. Svenska HLR-rådet rekommenderar årlig utbildning.*

*Källa: www.hlr.nu/utbildning/sa-har-gor-du-hjart-lungraddning-hlr

Våra omtyckta instruktörer har alltid den senaste kunskapen, är professionella pedagoger samt har ett genuint intresse att möta och utbilda människor. Vi tror på ett enkelt och trevligt bemötande, och det börjar vi med redan under offert-fasen, intygar våra kunder.

Under våra utbildningar erhåller alla kursdeltagare varsin övningsdocka med HLR-hjälp. Det ger den bästa träningen och optimal hygien. Trots att riktlinjerna ifrån Svenska HLR-rådet är nationella, ligger vår främsta konkurrensfördel i HUR våra HLR-instruktörer behandlar dig och dina medarbetare, samt sättet de lär ut på.

Kärnan under vår HLR-utbildning handlar om att veta vad och hur man ska göra, och öva på det under så verklighetsbaserade situationer som möjligt. Trots ett allvarligt ämne, är vår tro och erfarenhet att all utbildning skall vara enkel, praktisk och trevlig, då sätter sig kompetensen på riktigt.

TA KONTAKT FÖR ER NÄSTA KURS

×
×

Kundvagn