OM OSS

LifeHelp grundades 2011 i Helsingborg av bröderna Patrik och Joakim Hilton, båda med stor passion för människors hälsa och välgång.

Patrik som utbildad brandman, certifierad HLR-instruktör, samt yrkeserfarenheter i att möta människor. Joakim som entreprenör, med bakgrund inom professionell idrott, utbildad och certifierad coach, samt yrkeserfarenheter inom pedagogik och kundservice.

I takt med att företaget breddats och samarbeten har utvecklats, sker idag driften ihop med flera engagerade kollegor och partners – allihop med ett brinnande intresse för HLR, Första Hjälpen och Hjärtstartare, samt att hjälpa människor på ett enkelt, professionellt och positivt sätt.

VÅR AFFÄRSIDÈ ÄR

”Att hjärtsäkra platser och miljöer med Hjärtstartare och pedagogiska utbildningar inom HLR, Första Hjälpen och Hjärtstartare, och därmed inte enbart bidra till att fler människor överlever plötsligt hjärtstopp samt andra akuta olyckshändelser, utan även att verksamheter och människor som arbetar i dom känner sig förberedda, kompetenta och trygga.”

Våra kollegor och partners är noga utvalda. Vår värdegrund innefattar kompetens och engagemang, samt förmågan och viljan att möta människor på ett vänligt sätt.

Vi har erfarenheter och är mycket stolta över mängder av positiva omdömen efter leveranser åt verksamheter med allt mellan 4-200 personer.

Läs gärna vad våra kunder säger under referenser och Google-recensioner.

×
×

Kundvagn