HLR-UTBILDNING

Vuxen-HLR Med Hjärtstartare, Barn-HLR, D-HLR eller Första Hjälpen (L-ABC)

ERFARENHETER:  Upplägg åt allt mellan 4-200 personer
INSTRUKTÖRER:  
Certifierad och pedagogisk sjukvårdspersonal
TIDSÅTGÅNG:
  3 – 4 tim beroende på innehåll
DELTAGARE:  Optimalt är 10-12 per grupp
VAR:  Hos er i era lokaler
PRIS:  från 6 900 kr + moms

Varje år drabbas cirka 10 000 svenskar av plötsligt hjärtstopp. Forskningen visar att överlevnaden ökar i takt med att fler genomgår regelbunden HLR-utbildning med hjärtstartare.

Enda sättet att rädda den som har drabbats av plötsligt hjärtstopp är snabba insatser med HLR (Hjärt- Lungräddning) i kombination med hjärtstartare. Att vilja, våga och besitta kompetensen för att ta rollen som livräddare är livsviktigt.

KAN OCH VÅGAR DU?

Rädda Liv Med HLR Och Hjärtstartare

NÄR UTBILDADES NI SENAST I HLR, BARN-HLR ELLER FÖRSTA HJÄLPEN?

Utbildade och motiverade livräddare är en avgörande faktor för att den som drabbas av plötsligt hjärtstopp skall överleva.

Efter vår HLR-kurs vet du och dina kollegor inte bara hur ni optimalt gör HLR och använder en hjärtstartare, ni vill och vågar också. Svenska HLR-rådet rekommenderar årlig utbildning.*

*Källa: www.hlr.nu/utbildning/sa-har-gor-du-hjart-lungraddning-hlr

Våra certifierade och omtyckta instruktörer har alltid den senaste kunskapen, är professionella pedagoger och har ett genuint intresse att möta samt utbilda människor. Vi tror på ett trevligt och positivt bemötande, och det börjar vi med redan under offert-fasen, intygar våra kunder.

Under våra utbildningar erhåller alla kursdeltagare varsin övningsdocka med HLR-hjälp. Det ger den bästa träningen och optimal hygien. Trots att riktlinjerna ifrån Svenska HLR-rådet är nationella, ligger vår främsta konkurrensfördel i HUR våra HLR-instruktörer behandlar dig och dina medarbetare, samt sättet de lär ut på.

Kärnan i våra utbildningar, oavsett om det gäller Vuxen-HLR, Barn-HLR eller Första Hjälpen, handlar om att veta vad och hur du ska göra, samt öva på det under så verklighetsbaserade situationer som möjligt. Trots ett allvarligt ämne, satsar vi på enkla, praktiska och trevliga utbildningar. Då sätter sig kunskapen på riktigt.

TA KONTAKT INFÖR ER NÄSTA KURS