Sök
Stäng denna sökruta.

Referenser

Genom åren har vi haft äran att hjälpa flertalet företag och organisationer. Här finns ett urval av våra referenser. 

Skandia Fastigheter

”Skandia Fastigheter som äger Väla Centrum och Gallerian Magnus Stenbock i Helsinborg har bokat in ett antal kurstillfällen med LifeHelp för att erbjuda alla butikschefer att gå HLR-utbildning.

På Väla finns 6 hjärtstartare utplacerade i centrats kundstråk och i Gallerian Magnus Stenbock finns en hjärtstartare uppsatt i galleriagången.

Det är av största vikt att våra butiksanställda samt väktare och städpersonal känner sig säkra och har kunskaper på hur en hjärtstartare fungerar ifall någon incident skulle inträffa under deras arbetspass.

Responsen har varit mycket positiv och de som hittills gått kursen är väldigt nöjda och har fått fördjupad förståelse av hur viktigt det är att våga agera när något händer.”

//Fredrik Arvidsson

Lantmännen Lantbruk

”Vi på Projektkontoret inom Lantmännen Lantbruk anlitade LifeHelp i samband med ett avdelningsmöte. Vi ville göra något kul tillsammans samtidigt som behovet hade dykt upp i samband med genomgången av vår medarbetarundersökning.

Det märktes att instruktören var mycket väl förberedd. Han var glad, inspirerande och samtidigt seriös och kunnig. Att en HLR-utbildning kan vara så inspirerande, det visste jag inte.

LifeHelp var proffsiga och flexibla att jobba med och det var ett genialiskt drag att ha lika många övningsdockor som deltagare, alla kunde träna samtidigt.

Om ni frågar mig kan jag starkt rekommendera LifeHelps utbildningar!!”

//Maria Fermgård

Maria Parkskolan

LifeHelp har utbildat alla Maria Parkskolans pedagoger i HLR och hjärtstartare. Utbildningen har ett genomtänkt upplägg både med verklighetsförankring och där deltagarna får vara aktiva och delaktiga hela tiden.

Instruktören är tydlig, positiv, kunnig och följsam som ledare. Upplägget där alla kan träna samtidigt på varsin docka är utmärkt!

Vi kan definitivt rekommendera LifeHelp till andra.”

//Pernilla Prahl

Ernst & Young

”Väl genomtänkt upplägg på kursen, inte minst den mysiga inledningen i lugnets tecken!

Mycket trevlig kursledare som med sitt behagliga pedagogiska sätt fick en att känna sig bekväm i situationen och perfekt att alla fick varsin träningsdocka att öva på.

Kan starkt rekommendera alla denna kurs, och framför allt att hela personalen får möjlighet att gå den.”

//Titti Persson

Cura Apoteket

”Precis vad vi efterfrågade – en mycket bra utbildning!

Instruktören var pedagogisk, saklig och närvarande. Vi fick alla öva på varsin docka och göra många nyttiga övningar många gånger. Det var lagom med både tid och information – ett genomtänkt upplägg.

Instruktören hade bra ordning men lade samtidigt stor vikt vid att vi skulle ha roligt.”

//Johanna Thulin-Cederholm

Calderys Nordic AB

”En mycket uppskattad kurs av alla våra medarbetare. Ett allvarligt ämne som kursledaren lyckades göra både intressant och roligt, med praktiska övningar och lika scenarion som ledde till många skratt.

Vi rekommenderar absolut LifeHelp, som istället för tråkiga instruktionsfilmer låter sina deltagare öva på robusta dockor och oförberedda situationer.”

//Anna Möller

Svenska Kyrkan

”LifeHelps HLR-kurs är en mycket bra kurs som innehåller flera praktiska moment, vilket gör att vi som deltagare kommer ihåg kursens innehåll på ett bra sätt.

Kursledaren är förberedd, trevlig och engagerad. Rekommenderas varmt!”

//Malin Gunnarsson

Brand & Säkerhet i Helsingborg AB

”Kursen var väldigt givande för oss. Det var väldigt bra att vi delade upp oss i mindre grupper och att instruktören varvade information med praktiska övningar och små bensträckare. Det höll koncentrationen uppe.

Det var kanon att vi hela tiden kunde ställa öppna frågor och diskutera (känns bättre än när det är föredrag). Bra utrustning, information och instruktioner!

Sammanfattningsvis en mycket bra utbildning, och vi rekommenderar absolut LifeHelp till andra!”

//Malin Rudolfsson

Ramlösa Friskola

”Genom ett pedagogiskt och lättförståeligt upplägg har LifeHelp genomfört utbildning i HLR och Hjärtstartare för vår personal, både teoretiskt och praktiskt.

En generös tillgänglighet till övningsdockor gjorde att personalen fick öva och repetera det viktiga tillvägagångssättet i HLR.

Hela upplägget avslutades med rollspel där vi kom verkligheten så otäckt nära vi någonsin kunde föreställa oss!”

//Mikael Meviken

Valvet Mäklarfirma

”LifeHelp har med sitt koncept en svårslagen utbildning i HLR. Samtliga våra medarbetare har efter att ha genomgått kursen berättat att dom växt som människor i och med förståelsen för hur viktigt HLR är.

Instruktören var också behjälplig med att möta vårt önskemål om att förlägga en del av utbildningen utomhus, då vi ville uppleva hur det kan vara på ”riktigt”.

Summa summarum – vi är väldigt nöjda och ger våra varmaste rekommendationer”.

//Patrick Engström

Scandstick AB

”Som personalansvarig på Scandstick AB kändes det viktigt att köpa in hjärtstartare som skulle finnas nära vår personal. Vi köpte även till utbildning för 10 st av vår personal på 3,5 timme.

Utbildningen kan jag verkligen rekommendera. HLR, samt utbildning på hjärtstartare med varsin docka. Vi övade på ”riktiga” fall och fick se olika upplägg och situationer vilket var mycket bra. Alla var nöjda och glada efteråt och kände sig trygga att hjälpa till.

Som leverantör av hjärtstartare med HLR-utbildning kan jag verkligen rekommendera LifeHelps upplägg och tillvägagångssätt!”

//Anette Stojanovic Fredin

Möllevångens Montessoriförskola

Då vi införskaffade en hjärtstartare från LifeHelp genomgick vi alla på förskolan en utbildning i att hantera denna.

Utbildningen var mycket pedagogisk och hade inslag av potentiella situationer dramatiserade med oss alla i personalgruppen. Det gav verkligen en känsla av hur kaotisk en akut situation kan vara och hur man bäst kan hantera den. 

Instruktören var lugn och metodisk och vi är mycket nöjda med vår utbildning och känner oss bekväma med eventuell användning av vår hjärtstartare.”

//Inger Setterhag

Tailorstore Sweden AB

”Vi kontaktade LifeHelp för att utföra en säkerhetsutbildning med större delen av kontoret. Kursen innehöll bl a HLR, luftvägsstopp och introduktion på hjärtstartare.

Med hjälp av instruktörens röda tråd fick vi genom teori och praktik lära oss livsviktiga handgrepp på ett givande och mycket pedagogiskt sätt.

Personalen var väldigt glada för dagen och jag känner mig nöjd med beslutet vi tog! LifeHelp har mina varmaste rekommendationer!”

//Jan Höjman

KAABS Nordic AB

”LifeHelps upplägg var mycket bra och eftermiddagen var givande.

Jag tyckte att alla var engagerade och vår instruktör gjorde ett mycket bra och intresserat arbete, så vi har bara positiv feedback att komma med.”

//Martin Svanberg

GELITA Sweden AB

”GELITA Sweden AB erbjuder våra anställda HLR-utbildning/FörstaHjälpen som ett återkommande inslag i utbildningsplanen. Utbildningen gör att man blir medveten vid akuta incidenter och kan reagera fort.

Vi fick reda på senaste rön på ett lättsamt sätt av en mycket god utbildare! Ett extra plus ger vi demonstrationen av hjärtstartaren.”

//Ingrid Willnersson

Kallis

”Vi på Kallis kallbadhus använde LifeHelp när vi utbildades i HLR och på Hjärtstartare. Vi är väldigt nöjda med arrangemanget.

Upplägget att aktivera oss alla under utbildningen var positivt och lätt att förstå för hela gruppen. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete!”

//Jonas Linde

Söderåsens Golfklubb

”Söderåsens GK anlitade LifeHelp som utbildare för sin personal i HLR, Hjärtstartare och första hjälpen.

Vår personal har kontinuerligt utbildats i detta viktiga ämne genom åren. Vi har dock aldrig upplevt det engagemang som instruktören från LifeHelp levererade. Han gjorde utbildningen både lärorik, rolig, och utmanande vilket våra medarbetare uppskattade mycket.

Vi kan varmt rekommendera LifeHelp och det råder ingen tvekan om vem Söderåsens GK väljer vid vårt nästa utbildningstillfälle.”

//Patrik Brorsson

Arena Fysio

”Mycket bra upplägg på HLR kursen. Alla vi på Arena Fysio kände under och efteråt att vi har en fördjupad förståelse och kunskap.

Man känner sig säkrare både i HLR samt i att använda Hjärtstartare. Vi känner oss väl förberedda för att använda kunskaperna och kommer kontinuerligt att använda oss av LifeHelp för kontinuerlig uppdatering.

Lifehelp var även behjälpliga med att registrera vår hjärtstartare på www.hjartstartarregistret.se. Vi kan varmt rekommendera LifeHelp!”

//Patrik Pedersen

C4 Städkonsult AB

”Instruktören på LifeHelp var duktig på att lära ut sina kunskaper till oss och samtidigt göra det på ett sätt som fick oss att skratta och ha det trevligt.. Vi fick inte bara riktigt bra utbildning utan också närmare kontakt med varandra. Träningen på varsin docka var riktigt bra och gav oss många skratt i allvaret.

Vi inom städbranschen anser att HLR-utbildning är viktigt eftersom vår personal är ute hos våra kunder och då även stå till tjänst med HLR.

Vi på C4 Städkonsult AB kan varmt rekommendera denna utbildning med en riktigt bra föreläsare!”

//Ingrid Edvardsson

Munkatandläkarna

”Vi har under en längre tid pratat om att gå en kurs i HLR och kom i kontakt LifeHelp som med sina proffsiga kunskaper har lärt oss att Rädda Liv både teoretiskt och träna praktiskt på dockor.

Vi har även fått en inblick i hur en hjärtstartare fungerar. Så nu kan vi både Rädda tänder och förhoppningsvis också Rädda Liv”.

//Anne Larsson

Huhnseal

”Personalen var mycket nöjda med upplägget på utbildningen. Instruktören var extremt duktig på att lära ut kunskaperna i HLR och Första Hjälpen”.

//Lars Johansson

Allerum Golf AB

”Instruktörens sätt att leda övningen, med både teori och praktik, byggde upp de olika delarna med HLR och hjärtstartare och som vi sedan sammanfattade i en slutövning, gav oss alla en möjlighet att förstå tekniken och bli bekväma med handgreppen.

Vi fick ställa frågor och få kunniga svar vilket gjorde att deltagarna blev aktiva. Hoppas vi slipper använda våra kunskaper i verkligheten men om det blir fallet vet vi i alla fall hur vi ska göra.

Vi var mycket nöjda med dagen!”

//Per Weimenhög

Colosseumkliniken

”LifeHelp är mycket kompetenta, både vad det gäller instruktör och material. Helt suveränt med varsin docka att träna på!

Mycket lärorikt, instruktören gjorde det på ett mycket pedagogiskt sätt. Vi är helnöjda och har diplomet i väntrummet så att patienterna kan se att vi genomgått HLR-utbildning.

Vi rekommenderar denna utbildning varmt!”

//Sofie Svensson

Francks Kylindustri

Utbildningen var mycket nyttig och positiv för alla medarbetare.

Många tyckte även kursen var rolig och gav mycket skratt!”

//Mikael Syrén

Tergent AB

”Eftermiddagen med LifeHelp var mycket väl spenderad för hela vår personal.

En seriös avdramatiserande utbildning som ger styrka inför beslut och handling i krissituationer.”

//Eva Brundin

Välgörenhet

LifeHelp gör en del ideella arbeten för att främja kunskap om HLR. Här är några av våra arbeten!

Klädsponsor åt Helsingborgs innebandylag FCH Dam

HLR-dag på Väla Centrum där besökarna fick öva HLR och testa Hjärtstartare

Hjärtstartare och HLR-kurser till Höörs Kommun via skolprojekt av Johan Månsson Christell