HJÄRTSTARTARE RÄDDAR LIV

Idag Överlever Fler Plötsligt Hjärtstopp

I takt med att antalet hjärtstartare ökar, överlever också fler plötsligt hjärtstopp. Vid ett hjärtstopp är tiden livsavgörande, men vid 112-samtal varierar ambulansens ankomsttid mellan 9-36 minuter. Då kan det vara för sent och därför blir hjärtstartare allt vanligare.

Vi lämnar offert för paket med hjärtstartare och levererar i hela södra Sverige. Vi har representanter i Skåne, Halland, Blekinge, Småland, Göteborg, Västra Götaland och Stockholm.

Hjärtstartare och HLR räddar liv

Forskning visar att HLR och användning av hjärtstartare inom 3-5 minuter ger den drabbade drygt 70 % chans att överleva. Ju tidigare ingrepp med HLR och hjärtstartare, desto större överlevnadschans.

En hjärtstartare på arbetsplatsen eller i bostadsrättsföreningen för med sig mycket positivt, förutom livräddning. Initiativet förmedlar omtanke och medmänsklighet.

Hjärtstartare är självinstruerande. Beslutet att ge, eller icke ge strömstöt, tas av maskinen. För användaren handlar det om tre enkla steg:

  1. Hämta hjärtstartaren
  2. Starta hjärtstartaren
  3. Följ hjärtstartarens instruktioner

Regelbunden uppfräschning av HLR-kompetens bidrar till positiva effekter för livräddarinsatser.

hjärtstartare zoll aed 3
hjärtstartare philips hs1
zoll aed plus elektroder

TRYGGT MED KUNSKAP & KVALITÉ

Vi är återförsäljare för amerikanska Zoll och Philips. Vi tillhandahåller hjärtstartare och tillbehör så som elektroder, batterier, väggskåp, väggfäste, skyltar och service.

Det är kombinationen av tidig HLR och tidig användning av hjärtstartare som räddar liv. Det viktigaste är att hjärtstartare finns och att vi kan och vågar agera snabbt.

Under referenser eller Google-recensioner kan du läsa vad våra kunder tycker om våra leveranser av paket med hjärtstartare.

hjärtstartare zoll aed plus philips hs1