Sök
Stäng denna sökruta.

Instruktörsutbildningar

Sammanfattning

Målgrupp:Privatperson, företag, organisation, vårdinrättning mm.
Mål:Kunna utbilda andra i de olika utbildningsprogrammen.
Innehåll:Instruktör i Vuxen-HLR, Barn-HLR, S-HLR, HLR för insatspersonal, Första Hjälpen.
Förkunskaper:Förkunskaper beror på instruktörsutbildning.
Tidsåtgång:5-8 timmar beroende på instruktörsutbildning.
Deltagare:1-6 per grupp.
Lokal:Vi kan utbilda hos oss eller hos er.
Utbildare:Certifierad och pedagogisk huvudinstruktör inom respektive program.
Material:Kursbok, HLR-docka, övningshjärtstartare, annat övningsmaterial.
Intyg:Svenska HLR-rådets officiella instruktörsbevis.
Instruktörsutbildning HLR

Instruktörsutbildning HLR & Första Hjälpen

Vill du göra en verklig skillnad i samhället och samtidigt öka dina egna kunskaper inom livräddning? Då är LifeHelps instruktörsutbildningar något för dig!

Som instruktör får du möjligheten att bidra till att öka säkerheten på arbetsplatsen, öka kunskapen inom sjukvård och förbättra en organisations HLR-prestanda. Du kommer också att kunna utbilda andra inom olika HLR-utbildningar och på så sätt sprida livräddande kunskap vidare till din omgivning.

Att bli en certifierad instruktör ger dig inte bara en personlig utveckling, utan också en möjlighet att hjälpa andra att lära sig dessa livräddningstekniker och därigenom göra världen till en säkrare plats.

Vi förstår att livräddning är ett allvarligt ämne, men våra certifierade och pedagogiska instruktörer är kända för att göra ämnet enkelt att förstå och tillämpa. Vi är stolta över att ha instruktörer som är mycket omtyckta och som har gedigen erfarenhet inom området.

Utbud av HLR instruktörsutbildningar

Våra instruktörsutbildningar riktar sig till dig som ska utbilda andra. Vi hjälper dig som privatperson att bli certifierad instruktör eller er som företag, organisation eller vårdinrättning att utbilda era interna instruktörer.

Våra HLR instruktörsutbildningar passar alla målgrupper, oavsett om du är en privatperson, företag, organisation eller en vårdinrättning. Vi har anpassat våra program för att passa olika behov och målgrupper. Det innebär att du kan välja den HLR-instruktörsutbildning som bäst passar dig och dina mål.

LifeHelps utbud av instruktörsutbildningar:

  • Vuxen-HLR
  • Barn-HLR
  • S-HLR
  • HLR för insatspersonal
  • Första Hjälpen

Genom att bli en certifierad instruktör kommer du att ha möjlighet att göra en positiv skillnad i samhället samtidigt som du ökar dina egna kunskaper och självförtroende.

Anmäl dig till en av LifeHelps instruktörsutbildningar för HLR idag och ta det första steget mot en säkrare och tryggare värld.

Inte ute efter en instruktörsutbildning? Gå en HLR-utbildning i stället! 

Varför välja LifeHelp?

Vi förstår att du har många olika valmöjligheter när det gäller instruktörsutbildningar för HLR, men vad som verkligen skiljer oss åt är vårt engagemang för att hjälpa dig att lyckas. Vi tror på att skapa en positiv, interaktiv och engagerande miljö där du kan utveckla dina färdigheter och lära dig livräddningstekniker på ett sätt som passar dig.

Genom att delta i vår instruktörsutbildning kommer du efter utförd utbildning få svenska HLR-rådets officiella instruktörsbevis och därmed kunna utbilda andra inom ditt valda utbildningsprogram. Att bli en certifierad instruktör ger dig inte bara möjlighet att hjälpa andra, utan det ger dig också en konkurrensfördel i karriären och en chans att göra skillnad i samhället.

Vi har utformat våra program för att passa en mängd olika tidsplaner och behov. Våra utbildningar är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara för olika målgrupper och nivåer av erfarenhet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren sjukvårdspersonal kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål.

Genom att delta i vår instruktörsutbildning kommer du att bli en del av ett nätverk av passionerade och engagerade instruktörer som är dedikerade till att sprida livräddande kunskap vidare. Vi är stolta över att ha utbildat flera instruktörer som har gjort en positiv skillnad i samhället.

Så om du vill göra en verklig skillnad i samhället och samtidigt öka dina egna kunskaper inom livräddning, då är en instruktörsutbildning från LifeHelps rätt val för dig.

Ta första steget idag genom att lämna din intresseanmälan nedan!

Boka utbildning

Har du några frågor om utbildningen eller vill du ha en offert?
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss snarast.

Ladda gärna ner våra affischer

Här kan du enkelt ladda ner våra affischer, helt kostnadsfritt, för att skriva ut eller förmedla på era verksamheter. Affischerna är perfekt komplement att hänga upp för att fräscha upp minnet för anställda och besökare.